Restaurantul L’incontro Otopeni, aduce ca noutate absolută conceptul de confort al gustului, confort oferit clienţilor la cele mai accesibile preţuri. Acest concept reprezintă preocuparea noastră de a satisface culinar, ambiental şi spiritual pe toţi cei care ne calcă pragul.

 Contrastul dintre preparatele ardeleneşti (o veche tradiţie de familie, cu descendenţă directă ardelenească) şi diversele meniuri împrumutate din bucătăria italienească şi chinezească, creează o armonie a gusturilor,  sofisticată şi familiară în acelaşi timp. Găsirea echilibrului în strategia noastră culinară se face tot cu ajutorul contrastelor: reţete clasice versus reţete  originale, precum şi meniuri tradiţionale faţă de meniuri moderne.

 Preparatele restaurantului conţin ingrediente de cea mai bună calitate, produse pe cât se poate de naturale, ca la mama acasă, totul proaspăt şi îmbietor. Specialele reţete italiene şi chinezeşti, beneficiază de toată gama de mirodenii şi amendamente culinare venite din ţările de origine, necesare unui gust autentic, de neuitat.

 În aşteptarea clienţilor, totul fierbe la “foc mic”: mâncărurile ardeleneşti clocotesc domol iar pizza se coace în tumult mediteranean în cuptorul cu lemne. Doar ingredientele chinezeşti aşteaptă momentul “focului iute”, când vor etala culorile şi gustul Extremului Orient .

 Aici vă întâmpină o casă de prieteni unde sunteţi mereu musafiri, niciodată gazde, unde discuţiile curg cu drag, intrii savurând un  meniu delicios şi un pahar de vin. Pentru familiile cu copii, punem la dispoziţie un colţişor special amenajat pentru pici în aer liber, unde pot fi lăsaţi în siguranţă, înconjuraţi de jucării şi gânduri bune.

 

Vă aşteptam alături de noi cu mult drag.